Sikkerhed:

Til Libertatia vil der være erfarende og uddannet personale af henholdsvis tryghedspersoner og førstehjælpere tilstede under hele scenariet. Førstehjælpernes opgave på pladsen er, i tilfælde af skader opstår, at sikre sig i får den bedst mulige behandling på stedet og dens videre forløb. Det er som udgangspunkt altid en førstehjælper som i værste nødstilfælde vil ringe 1-1-2 ved behov, der kan dog altid opstå situationer hvor det kan være nødvendigt at du skal ringe, uden at have en førstehjælper inde over først. Kontakt da hurtigst muligt en arrangør efterfølgende. Førstehjælperne vil blive præsenteret til scenariet.


Tryghedspersoner & psykiske førstehjælpere på pladsen, hvis du står i en situation eller har oplevet noget som har givet dig ubehag eller på anden måde har gjort at du har brug for at snakke, der kan disse personer kontaktes. Vores tryghedspersoner er underlagt tavshedspligt. Tryghedspersoner vil blive præsenteret til scenariet.


Evakueringsplan vil blive udleveret ved tjek ind.


Alkohol:

Det er til Libertatia tilladt at indtage alkohol. Der vil til Libertatia gøres brug af drikkekort. Et drikkekort består af 10 klip (+1 gratis klip) og koster 50 kr. Som kan købes henholdsvis i kroen eller i mesterbunkeren. Penge vil ikke blive refunderet for drikkekort efter køb, men vil blive overført til efterfølgende spilgange hvis der er flere klip tilbage.


Når du tjekker ud, skal du aflevere dine spilgenstande og deri også drikkekort, så du kan få det udleveret til den efterfølgende spilgang. Afleveres drikkekortet ikke, vil drikkekortet være tabt.


Til Libertatia vil det være muligt at medbringe alkohol til eget forbrug, der vil være en non-profit bar, hvor der ikke stræbes efter at lave overskud fra salget i baren. Hvis der skulle være et overskud fra baren, vil dette blive brugt på arrangementet. Menukortet til Libertatia kan læses nedenfor. Dette betyder: Vi vil gerne frabede os, at du medbringer en trailer fyldt med øl og 10 liter sprut. Der er dog intet i vejen for at medbringe en ramme øl eller vin samt en flaske et eller andet.. Vi lægger stor vægt på, at vi skal spille rollespil og ikke på en druk festival. Man må ikke medbringe eller nyde eget alkohol i kroen. Vi beder dig ikke om at tømme dit krus, horn el. hvis du går i kroen, vi frabeder os du går ind og ud af kroen for at fylde det.


Det er til Libertatia ikke tilladt at være så påvirket at du er til gene overfor folk, ikke kan spille rollespil eller på anden måde er upassende overfor andre. Det vil altid i sidste ende være en Spilmester der vurderer om du er for fuld eller ej.


Der vil til libertatia kunne betales med mobilepay i kroen for drikkekort og mjød. Der kan i mesterbunkeren blive betalt med kontanter og mobilepay for drikkekort.


Overholdes reglerne ikke, kan det i sidste ende medføre bortvisning.


Drinks Kort: